Аз винаги експериментирам! Сега съм направил едни сарми, които са

...
Аз винаги експериментирам! Сега съм направил едни сарми, които са
Коментари Харесай

Коледни рецепти от родните звезди

Аз постоянно опитвам! Сега съм направил едни сарми, които са малко по-различни  с ориз басмати, вътре има сушени домати, каперси, малко кимчи, сложих и пекан.

Гледам да варирам реда, да не са напълно един и същи нещата на коледната софра “, издаде кулинарните си секрети началник Кустев. Топготвачът се хвали със сериозен репертоар от предписания и хрумвания, само че по празниците Кустев почита традициите, с щипка креативност.

" Празнувам по обичайния български метод с постното на Бъдни вечер, мазното на Коледа било то пуйка, пиле, свинско, какаото и да е месо “, описа Кустев.

Въпреки оригиналността на готвача в сърцето му за Коледа найлюбими са му обичайните неща.

" На Бъдни вечер обичана ми е питката. Хубаво е с нея да има нещо да се топне “, призна си той. Софиянецът, който е готвил за политици от ранга на турския президент Реджеп Ердоган, Маргарет Тачер и за звезди от шоубизнеса като Брад Пит, не ощетява и фамилията си от кулинарните изкушения.

" Преди майка, като беше жива, тя приготвяше трапезата, само че в този момент ми се постанова аз да я подготвям “, откровеничи готвачът. Ала Кустев не е единственият с козове в ръкава.

" Този път съм намислила да изненадам цялото семейство с една рецепта за постен десерт, какъвто не бях срещала до момента - тя ми е подарък от близки на сърцето ми духовни сестри нямам самообладание да видя, дали ще се получи. На страницата ми във фейсбук, както и в профила ми в инстаграм ще поместя видео, в което ще покажа по какъв начин се прави този любопитен десерт, подобаващ за коледната софра “, откровеничи Мира Добрева. Любимата личност на дребния екран също избира да прекарва празниците по обичаен метод, само че с щипка усет.

" Както нормално, на Коледа ще бъдем вкъщи цялото семейство. В приготвянето на празничната софра постоянно ми оказват помощ моята майка и щерка ми - Лори има необикновен нюх за изискани и доста вкусни ястия, аз съм по-добра в декорацията “, описа тя.

Синеоката красавица Диляна Попова пък тази година ще разчупи нещата и ще опитва с нещо ново. Актрисата съобщи че тази Бъдни вечер не тя ще сготви вкуснотиите за трапезата ами специфичен център-ресторант за подготвяне на здравословни природосъобразни растителни храни. Попова призна, че за самата нея е по-важно да има " пълноценно време “ с обичаните си хора, в сравнение с през целия ден да бърка манджи, написа " България Днес “.

Менюто включва крем чорба от тиква с цели листа спанак, обичайната фасул супа и достоверни усети като зелеви сарми и лозови сарми. Разнообразието се добавя с пълнени сушени чушки с ориз и фасул, както и с неповторимия усет на питка с дрянова пъпка, тиквеник и туршия. Изисканото меню за Бъдни вечер е приготвено напълно без съсредоточени мазнини и млечни артикули, напълно по здравословна система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР