Аз толкова смешен и безсмислен вот не съм виждал в

...
Аз толкова смешен и безсмислен вот не съм виждал в
Коментари Харесай

Каракачанов: Не съм виждал толкова смешен и безсмислен вот

Аз толкоз комичен и неправилен избор не съм виждал в живота си, заключи военният министър Красимир Каракачанов, който си сподели досието със мемоари по тематиката за въоръжението на армията и за Министерство на вътрешните работи, само че не се наложило да вземе отношение, тъй като отсреща си не чул причини.

Самото показване на претекстовете на вота нямало нищо съответно, а единствено общи приказки.

" След това чухме от един народен представител от Воля с гел по главата по какъв начин Марешки дупки ли запълвал, или спал с два петела. Това не знам зоофилия ли се назовава... Честно казано, вие чухте ли един сериозен мотив от това, което представителите на опозицията бяха изложили в своите претекстове ", недоволства той.

Каракачанов напомни, че е бил подготвен да се регистрира какъв брой е вдигнал заплатите на военните и по какъв начин е заложено през 2019 и 2020 са заложени още по 10% нарастване на заплатите на военнослужещите. Но не се стигна до сериозен спор, чаках да излязат тези, които са внесли вота, да излязат и да си кажат сериозните причини във връзка с армията, отсече Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР