Аз смятам, че този кабинет не може да бъде подкрепен,

...
Аз смятам, че този кабинет не може да бъде подкрепен,
Коментари Харесай

Явор Божанков: Този кабинет не може да бъде подкрепен, въпреки личните качества на членовете му

Аз считам, че този кабинет не може да бъде подсилен, макар положителните старания, които са положени и макар качествата на членовете му.

 

Това съобщи депутатът Явор Божанков, изключен от парламентарната група на Българска социалистическа партия. Той взе думата в хода на полемиката по проекто кабинета на проф. Николай Габровски с мандат на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

 

Едно цяло потомство е застанало на пътя и не желае да се отмести едно ново потомство да реши проблемите, сподели Явор Божанков.

 

В подобен миг е нужна храброст, по тази причина би трябвало а се отнесем с почитание към претендентите за министри, уточни Божанков. И посочи, че " безспорно парламентарният модел на страната ни е под риск ".

 

Според него " в стоята има слон ", за който не се приказва - обстоятелството, че кабинетът е на ГЕРБ. " Самият факт, че би трябвало да кажеш, че той (Габровски - б.р.) самичък е селектирал себе си, е една сантиментално история, на която надали някой има вяра ", продълги Божанков. Според него първата политическа мощ има голяма социална неподкрепа и по тази причина не може да сформира кабинет и повода за това е в предходните ръководства на ГЕРБ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР