Аз ще ви дам конкретен пример с колега от Демократична

...
Аз ще ви дам конкретен пример с колега от Демократична
Коментари Харесай

БСП връща хартията, за да може дядото на депутат от ДБ да гласува

Аз ще ви дам съответен образец с сътрудник от " Демократична България ", който ми каза- моя дядо се тормози (от машините) и не отиде да гласоподава. Но от Демократична България не могат обществено да го заявят и по тази причина от Българска социалистическа партия им казахме, че желаеме да създадем по този начин, че да може и твоят дядо да отиде да гласоподава за теб.

Така разяснява Христо Проданов, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия, пред Българска национална телевизия и по-конкретно връщането на хартиената бюлетина.

Нашата концепция е колкото се може повече да гласоподават с машини, просто тези които не могат да превъзмогнат терзанието си, да имат избор в лицето на хартията, уточни Проданов като добави, че едни се опасяват от следен програмен продукт, други от манипулирана хартиена бюлетина, по тази причина дано всеки гласоподавател да има избор.
 Да гласуваме ли с фасул, царевица, с димни сигнали и даже с гълъби мъдрят депутатите
Да гласуваме ли с фасул, царевица, с димни сигнали и даже с гълъби мъдрят депутатите

За ГЕРБ няма значение дали се гласоподава с машини, или с хартия

По мнението, че машините за гласоподаване се обезсмислят, защото се трансформират в принтери , които ще разпечатват вота, Проданов съобщи, че в случай че машината е разпечатала, няма по какъв начин да има невалидна бюлетина, тъй като гласоподавателят е видял за кого гласоподава и даже да има нещо драснато, то не е фактор.

Българска социалистическа партия цели две неща- висока изборна интензивност и почтени избори, твърди зам.-председателят на партията.

Изборния кодекс не е политика, че да се гради коалиция към него, уточни Проданов във връзка с. Той добави, че Изборният кодекс е норма, по който българският жител дефинира своята политическа воля. Политика е политика е пазаруване на F-16, добави Проданов.
 Народното събрание сподели
Народното събрание сподели " да " на вторите F-16

Депутатите гласоподаваха 162 гласа " за ", 44 " срещу " и 8 " въздържали се "

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия удостовери позицията на партията по въпросът за сформиране на държавно управление. " До момента има две ясни неща- първи мандат на ГЕРБ, който не поддържаме и втори мандат на Политическа партия, който ние поддържаме. " А за третия, дано да не хвърляме фасул, подкани Проданов.
 Нинова оптимист, че държавно управление може да има
Нинова оптимист, че държавно управление може да има

Тя е обнадеждена също, че щяло да има растеж на минималната заплата

На  на 11-12 февруари, Проданов уточни, че ще се приема нова стратегия, правилник на Българска социалистическа партия, само че ще се обмислят и промени, а точно Българска социалистическа партия да бъде приспособена партия в цифровата среда. Трябва да сме в крайник с времето, възгордя се зам.-председателят.

Закон за спекулата желаят Българска социалистическа партия, изключително за явна такава, каквато е сега уточни Проданов като добави, че партията към момента не е подготвена с крайния вид, само че желае хранителни и нехранителни артикули от първа нужда да бъдат контролирани и да не се злоупотребява с тях.

" Има неуравновесеност с дървата за огрев ", Народно събрание сътвори комисия

Има усложнения, само че дърва за зимата ще има, уточни Явор Гечев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР