Аз ще се боря за всички граждани на нашата велика

...
Аз ще се боря за всички граждани на нашата велика
Коментари Харесай

Бившият президент на САЩ: Ще се боря за всички американци

" Аз ще се боря за всички жители на нашата велика страна ", това сподели някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Би Би Си.

Малко преди да замине за съда в Ню Йорк 45-ият собственик на Белия дом съобщи: Чувствам се мощен, тъй като ще се боря за против това всеки един американец да бъде предпазен от политически преследвания.

" Те (властите в САЩ) се готвят да ме арестуват. Не мога да допускам, четова се случва в Америка ", написа Тръмп в обществената си мрежа.

 
Към 20 часа и 30 минути той дойде в постройката на съда в Ню Йорк, само че не направи изказване пред събралите се публицисти.

Според английската медия през днешния ден магистратите в Манхатън ще издигнат обвинявания против експрезидента. Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ще пледира почтен.

Също по този начин се чака съдът да го пусне под гаранция и някогашният държавен глава да замине за Флорида, добави Би Би Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР