Аз ще гласувам за кандидата за шеф на БНБ и

...
Аз ще гласувам за кандидата за шеф на БНБ и
Коментари Харесай

Венко Сабрутев, ПП-ДБ: Ще подкрепя Димитър Радев за гуверньор на БНБ

Аз ще гласоподавам за претендента за началник на Българска народна банка и това е Димитър Радев. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев след края на съвещанието на бюджетната комисия, на която бяха изслушани претендентите за гуверньор на Българската национална банка – Димитър Радев, повдигнат от ГЕРБ-СДС и Любомир Христов – номиниран от " Възраждане “, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Имаме вест от през днешния ден – претендентът на " Възраждане “ за гуверньор на Българска народна банка ясно сподели, че мястото на България е в еврозоната. Дотук с лъжите им. Вие си спомняте каква битка изнасят с цел да ни убеждават, че еврото е нещо неприятно. Днес стана ясно, че техният претендент за началник на Българска народна банка е на друго мнение “, уточни депутатът от ПП-ДБ.

Няма нищо по-нормално гуверньор на Българска народна банка да потърси за негов заместител някогашен претендент за гуверньор. Андрей Гюров е извънредно умел финансист със ужасно обучение и няма нищо по-логично от това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР