Аз се вълнувам да направя пътища, зали. Не искам да

...
Аз се вълнувам да направя пътища, зали. Не искам да
Коментари Харесай

Борисов за списъка с известни имена и суми в милиони на Атанас Бобоков: Не искам да коментирам

Аз се вълнувам да направя пътища, зали. Не желая да разясня – всеки предприемач може да си напише лист и да си го постави в касата. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов.
Припомняме, че Специализираната прокуратура разгласява лист, открит при обиск на парцел на Атанас Бобоков. Там има доста известни имена - Георги Гергов, Славчо Христов, Сашо Дончев, Радосвет Радев, Петър Манджуков, Алексей Петров, военачалник Любен Гоцев, Баневи, както и посочени суми в милиони против имената. Например против името на Славчо Христов стои сумата 300 млн. лв., против това на Манджуков - 120 млн. лв., а описът можете да видите ТУК! Там попада и името на починалия банкер Емил Кюлев, както и на групата ТИМ, плюс " Иван и Елена ", може би Иван и Елена Костови, само че конкретизиране няма.
И аз мога да си напиша – за кмета на Поморие 1000 лв., за Горанов – 2000, продължи Борисов.
Всеки следва да се сърди самичък на себе си, сподели министър председателят. А на въпрос ще бъде ли поискана оставката на задържания зам.-екоминистър Красимир Живков по обвиняване в присъединяване в проведена незаконна група поради преправка на боклуци, отговорът беше: " Няма благосклонност за никого ". Борисов изясни, че в понеделник (1 юни), в 8:00 часа се схванал екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро да даде предложение за нов заместител.
" Съжаляваме, че отстранихме Цветанов ", даде още едно признание Борисов. " Аз единствено за българска политика приказвах - този път да не е турска политика ", акцентира той, до момента в който се хвалеше с инспекцията на Арена " Бургас ", тъй като беше запитан дали ще върне Цветанов. Той най-вероятно ще си направи личен политически план - поисквам му триумф, в случай че му харесва, да го прави, добави Борисов.
Премиерът приказва обаче много малко и продължи с нормалния си звук – имало " примамливо слънчице ", да примамим туристите.
Малко преди Борисов да приказва, Васил Божков, който има 18 обвинявания и сега се намира в Дубай, даде обещание на следващия ден, 1 юни, да опише " същинската история " за случилото се с него. Какво тъкмо сподели Божков, освен това на ВИДЕО - научете ТУК!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР