Аз се радвам от този дебат, защото по това си

...
Аз се радвам от този дебат, защото по това си
Коментари Харесай

Кирил Добрев скочи на вътрешната опозиция: Винаги са опитвали да бъркат с мръсни ръце в партията

Аз се веселя от този спор, тъй като по това си проличава, че има съпротива, само че този път нито Борисов, нито Цветанов ще могат да ръководят Българска социалистическа партия. Искам да отделим особено внимание на подправените вести. Имало не един и два опита да се ръководи БСП“. Това съобщи организационният секретар на левицата Кирил Добрев пред Би Ти Ви, като добави, че постоянно е имало опит да се бърка с мръсни ръце там.

По мотив графиките показани от Цветан Цветанов за това, че най-големите равнища на корупция са били точно по време на Българска социалистическа партия, само че пък Добрев съобщи, че не бил осведомен и още веднъж стартира да повтаря Хасково и други схеми, като добави, че нямало да си вади всички козове.

Кирил Добрев прикани вицепремиерът Томислав Дончев да не се занимава със социалистите, тъй като против него се водели следствия за НДК.

Добрев стигна още по-далеч, като скочи на вътрешно партийната съпротива и съобщи, че приказват в един глас с ГЕРБ. Тук обаче водещият го отвърна, че и Нинова в свои изявленията е говорила за коалиция с Борисов. Според Кирил Добрев обаче, това е остаряло нейно изявление и с днешна дата Българска социалистическа партия и ГЕРБ се разминавали тотално.

„Докато е това управление Българска социалистическа партия няма късмет за взе участие в ръководството, в случай че е втора политическа сила“, съобщи Добрев.

Организационният секретар разяснява и думите на проф. Ваня Добрева, която още при започване на изиска смяна на устава и съобщи, че Българска социалистическа партия се трансформира в лидерска партия. Добрев пък съобщи, че това ставало защоно партийния хайлайф се чувствал изолиран, тъй като Нинова общувала от ден на ден с елементарните социалисти.

„Корнелия стана ръководител, тъй като водеще борба с ГЕРБ, стана фаворитка на партията, тъй като дава опция на ГЕРБ. С вътрешно партийни борби, водач не сменя. Председателят е в цялостното си право да сменя екипа си, дано не я лишаваме от това. Знам, че има едни хора, които желаят да държат ръководителя, само че не става“, съобщи Добрев.

По мотив вотът на съмнение Добрев съобщи, че това ще е един тест за всички партии.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР