Аз считам, че Емил Радев бе най-подходящ за главен прокурор.

...
Аз считам, че Емил Радев бе най-подходящ за главен прокурор.
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов. Не съм лицемер, грам не съм се месил за Гешев, аз щях да издигна Емил Радев

Аз смятам, че Емил Радев бе най-подходящ за основен прокурор. Кой да изберем- Крум Зарков? Затова казахме прокурорите сами да изберат основен прокурор. Не съм двуличник. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, разяснявайки пред bTV единствената катндидатура на Иван Гешев за основен прокурор.
Той продължи да разяснява избора на Гешев в конюнктура на митинги: Протестира една политическа партия. Ако се върнем обратно във времето, тези оферти в закона ги направихме, тъй като Христо Иванов ги предложи, с цел да не се месят политиците. Стана по този начин, че прокурорите да предлагат своите кандидатури, съдиите - своите. Представете си, че държавното управление беше предложило Емил Радев и бъде определен, и основният прокурор е от ГЕРБ. Издигнахме за омбудсман Мая Манолова и вижте какво си причинихме на партията и Фандъкова. Манолова сподели първоначално, че е аполитична...По кое време Лозан Панов бе определен за началник на Върховен касационен съд. По предложение на Христо Иванов. После избрахме и на Софийски градски съд шефа - на най-големият съд. Всичко, какво е желал, съм го направил...Никога не съм бил двуличник. Изобщо не съм се месил, грам...Не мога да бъда двуличник, щях да издигна Емил Радев или Дани Кирилов. Как ще си заложа името за човек, който не познавам, изясни министър председателят.

Министър-председателят разяснява и прекъсването на разпространяването на вестници от компанията на Пеевски: Държавата посредством български пощи поема разпространяването на печатните издания. Махнахме частниците. Направихме това, което желаеха от " Репортери зад граници ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР