Аз също съм режисьор, така че мога да съвместявам двете

...
Аз също съм режисьор, така че мога да съвместявам двете
Коментари Харесай

Василев няма нужда от Морфов, той щял да бъде главен режисьор на Народния театър

" Аз също съм режисьор, тъй че мога да съвместявам двете длъжности. На театъра написа " Иван Вазов ", не " Александър Морфов ". Народният спектакъл е отворен за достиженията на всички български и европейски режисьори и те би трябвало да бъдат равнопоставени. Не могат да бъдат привилигировани. И в това е казусът ", сподели Василев.

 

" Личностите в Националния спектакъл не значат нищо, Националният спектакъл значи нещо ", Така Василев отговори на въпрос на публицист за желанието на артиста Валери Йорданов да подаде оставка в символ на митинг.

 

" Ние настояваме за оставки, оставки, оставки. ние настояваме да не се работи, да живеем мизерно, да се руши. Ние не настояваме да се основава и да се гради. Хййде да градим, аз имам още 4 година мандат. Който е подготвен за този пост, да заповяда с идея и да създадем най-хубавото за националния спектакъл ", сподели той.

 

Василев държеше да подчертае, че е сключил спомагателни контракти с Александър Морфов за слагането на две негови пиеси - " Животът е прелестен " и " Хъшове " даже след уволнението.

 

" Творецът Морфов никой не може да го уволни - никой не може да му смъкна представленията без негова позиция ", разгласи той.

 

В същото време даде да се разбере, че не държи изключително да резервира неговите спектакли, тъй като " има доста млади режисьори, които си изкарват прехраната като бармани и серивитьори " и можело да получат опция за изява.

 

На въпроса дали счита, че самият той е позволил неточност, шефът разгласи, че е сгрешил, че се е преместил от Плевенския в Народния спектакъл.

 

" Това е третият опит, в който отивам в нов спектакъл. Третият опит сподели същото - когато променяш, има плесници, когато слугуваш си блажен ", сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР