Аз също имам права, но лоша дума за Борисов няма

...
Аз също имам права, но лоша дума за Борисов няма
Коментари Харесай

Цветанов: Няма да кажа нищо срещу Борисов, но ще критикувам решения на ГЕРБ

Аз също имам права, само че неприятна дума за Борисов няма да кажа. Но аз мога да разясня политически решения, които са били неверни или са неверни. Аз съм редови член на партията и мога да подлагам на критика такива решения.
Това сподели Цветан Цветанов пред бТВ.

„ Третият вид на Борисов беше да остана в партията, да работя в нея, само че да нямам никакви изяви и контакти. Това редно ли е? “, попита риторично Цветанов и добави: „ За мен разновидностите са единствено два или работим както сме работили до в този момент или си потеглям. Усещам, че нямам доверието, което съм имал до в този момент “

По думите му нищо от казаното от Борисов не го е наранило. „ Това е неговото държание и неговата оценка и аз ще се съобразя с нея. Хората ще дадат оценка, не Борисов, аз няма да разясня думите му. Гордея се, че познавам Веско Маринов “, изясни още Цветанов.

„ След като съм взел това решение, разсъждавал съм над 40 дни. Преди да приказвам с Борисов приказвах със брачната половинка си до 2 часа през нощта. С Борисов говорихме над 3 часа. Не считам, че би трябвало да се приказва отрицателно за хора с които си работил 18 години “, сподели още Цветанов.

На въпрос какво мисли за репликата на Борисов, че е пресилена ролята му, Цветанов отговори, че доста пъти Борисов е казвал доста реплики, а той не е човек с его, което ще бъде засегнато, както и не би поставил персоналното пред общото богатство. „ Всяка една партия, без значение дали е ГЕРБ или не, неможе един човек да я ръководи, това е доста къртовска работа, която е доста неблагодарна. Всичко е на непринуден принцип “, изясни Цветанов. В отговор на думите на Борисов, че името на Цветанов се заменя от изпълнителната комисия на партията, той сподели, че всичко е споделял с Борисов, правил е конспекти в границите на 1-2 страници.

Цветанов отхвърли да „ държи “ с нещо Борисов.

На въпроса дали ще основава нова партия Цветанов отговори, че всичко ще зависи по какъв начин се развива партията и дали ще се занимава с политика като редови член. „ Може би ролята ми не е била чак толкоз огромна, каквато е оценката на премиера “, добави Цветанов.

За съвпадението с връщането Делян Пеевски в Народно събрание и отдръпването на Цветанов, той разяснява, че няма присъединяване вземането на решенията на другите партии.

На въпрос дали се опасява от Пеевски след разногласието през 2013 г, когато Пеевски твърди, че занапред ще стартират да излизат информации за връзките на Цветанов с престъпно проявени лица, някогашният втори в ГЕРБ изясни, че почита всички хора.

Имам 3-4 оферти към този момент, които ще обсъдя със брачната половинка си. От през вчерашния ден има и политическо предложение да отида при тях. Каракачанов, Валери Симеонов, Карадайъ, сътрудници от Българска социалистическа партия и Весели Марешки ми се обадиха след отдръпването ми, показа още Цветанов.

„ Цената на моя апартамент е най-високата в цялата постройка “, отговори Цветанов наа въпроси на каква цена е платен жилището от „ Артекс “ и под пазарната ли е цената. Той още веднъж изясни, че е заменил двете жилища от 200 квадрата за новото от 239 квадрата, като е и доплатил и живее това жилище, тъй като нямам други парцели.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР