Аз самият съм бил подслушван от Атанас Атанасов, напомни бившият

...
Аз самият съм бил подслушван от Атанас Атанасов, напомни бившият
Коментари Харесай

Румен Петков: АБВ настоява за консолидиране на левицата от години

Аз самият съм бил подслушван от Атанас Атанасов, подсети някогашният вътрешен министър
АБВ предлага наличие и носители, които излъчват непорочност и сила на лявото обединяване. Това сподели Румен Петков в " Тази заран " по.

Преди дни стана ясно, че за идния избор ще има огромно ляво обединяване, инициирано от Българска социалистическа партия. " От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този разговор стана по самодейност на Корнелия Нинова ", добави Петков.

Според него множеството партии и обединения са се вторачили в постовете и водачите на листи, в сравнение с в наличието и това, което оферират на гласоподавателите. " Съдържателната отлика на този формат - първите диалози бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се приказва за политика, а се водят грозни пазарлъци зад тила на обществото ", разяснява Петков. Той добави, че в този случай лявото обединяване няма да бъде " машинален общ брой ".

Румен Петков разяснява и абсурда с подслушването на политици. " За страдание смятам, че с този основен прокурор няма да има последствия ", сподели той. По думите му е доста значимо да се обясни дали тези лица са подслушвани по отношение на закононарушение или просто с цел да се знаят желанията им.

“Аз самият съм бил подслушван от господин Атанасов. Не знам за какво на ген. Атанас Атанасов и Иван Костов им е трябвало да подслушват и американското посолство у нас, до портиера в това число - подсети Румен Петков и добави - Ако сме се върнали там, това е доста грозно. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР