Аз съм виновна, ние сме виновни, че се стигна до

...
Аз съм виновна, ние сме виновни, че се стигна до
Коментари Харесай

Страшни слухове за дечица с отрязани пръсти пълзят из Асеновград след разпрата с ромите

Аз съм отговорна, ние сме отговорни, че се стигна до тук. През всички тези години не се научихме да отстояваме правата си. След като отидем да гласуваме не гледаме по какъв начин хората, които сме избрали, си правят работата. Това съобщи в " Събуди се " гражданка на Асеновград, ще стачкува през днешния ден. " Искаме равни права за всички хора, живеещи в тази страна. Не е почтено някои хора да бъдат толерирани, без да работят. Тези хора се усещат безнаказани и по тази причина си вършат каквото си желаят ", съобщи мъж от Асеновград, решил да излезе тази вечер на митинга.

" Като състезател желая да кажа, че разбирам всички гребци какви старания поставят. Знам, че някои са пропуснали значими надпревари, след месеци подготовка ", сподели госпожица, която тренира тенис на маса.

Нямам никаква концепция какво тъкмо се е случило. Много почтено някои неща се трансформират в слух. Чух, че на две деца са отрязани пръстите. Добре беше тук да има и представители от ромите, по този начин спорът би могъл да се обясни по-лесно ", добави още една от протестиращите.

Страх ги е в този момент да дойдат, само че очевидно този боязън е от националната обич. Очаква се да дойдат доста хора в града тази вечер и доста да излязат от него. Днес ще бъде най-мащабният митинг ", сподели мъжът от Асеновград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР