Аз съм Ваня Щерева. Правя какво ли не – театрална

...
Аз съм Ваня Щерева. Правя какво ли не – театрална
Коментари Харесай

Ваня Щерева във VIP Brother 2017

Аз съм Ваня Щерева . Правя какво ли не – театрална академия и функции, музикална кариера, стотици текстове на български поп песни, 10-11 книги, не съм ги броила тъкмо. Обичам да сътворявам красиви неща, това ми е най-любимото от всичко. 

Притежател съм на възприятие за комизъм, по-горд собственик съм на възприятие за самоирония. Не одобрявам хора, които нямат такова. Мен ме харесват много хора и много не ме харесват. По принцип съм много директна, споделям това, което мисля и от време на време то граничи с вулгарност. Куче съм, само че управлявам обстановки, хора и всичко, което от време на време ме прави досадна за близките. Ядосвам се един път на 4 години, само че то е огромно, грамаданско е. Има неща, които ме нервират – чалгата да вземем за пример. Чалгата в връзките на хората, чалгата в живеенето – това е дъното. Като се ядосам, ставам доста грозна. Очите ми се опулват грубо.
 Ваня Щерева NOVA
В Къщата, съгласно мен, бих могла да бъда изповедник. Ако Big Brother желае да научи нещо от някой различен, да следи, когато сме двамата.

Предаването ми е обич от първото издание и не се срамя да го кажа, тъй като доста хора го хейтят, така наречен интелектуалци. 

Влизам в Къщата на VIP Brother, тъй като ние всички сме като един футболен ентусиаст, който чопли семки на трибуните и псува футболиста за какво не е вкарал тоя гол. Той е уверен, че в случай че той е на терена, ще вкара гол. Явно е пристигнало времето да сляза на терена и да забележим ще го вкарам ли тоя гол или няма.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР