Аз съм свободолюбива и за мен правото на избор е

...
Аз съм свободолюбива и за мен правото на избор е
Коментари Харесай

Експерт за протеста: Хора умират, други посягат на живота си, няма нужда от още кръв и жертви

Аз съм свободолюбива и за мен правото на избор е доста значимо, това е конституционно, обезпечено право. Това право на избор, най-хубаво да бъде рационален този избор, е да са осведомени хората, както и от медиите, по този начин и от книгите по този начин, и от лекарите, и то не манипулативно. Така че твърдата ръка против протестиращите, дано съгласно мен да бъде умерена ръка, тъй като чух да приказваме за тирания, тогава пък едни други митинги стават с доста неприятни резултати и  няма потребност от кръв и от жертви. Достатъчно жертви взе Ковид, чисто физически, занапред ще разясняваме и душевен, тъй като приказвах неотдавна с моя позната лекарка, която сподели, че има доста пациенти в токсикология, тъй като хора протягат ръка на живота си, защото не виждат никакъв смисъл да живеят живота, затворени сред четири стени.

Така разяснява би трябвало ли властта да работи с твърда ръка против протестиращите специалистът по етикет Невена Басарова в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Към това добавям финансовата рецесия, персоналната, персоналният стопански банкрут на доста фамилии, на значително фамилии на хора, които са без работа, без родственици, скоро четох за баба, която изгубва трима близки в границите на 2 седмици или на месец. Което е извънредно доста огромна цена, която заплаща човек, тъй че освен финансовата страна е най-голяма, и отново споделям, твърдата ръка дано е умерена, добави Невена Басарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР