Аз съм старомодна.Мисля, че мъжът трябва да се грижи за

...
Аз съм старомодна.Мисля, че мъжът трябва да се грижи за
Коментари Харесай

Аз съм старомодна

 момиче-гледа-замечтано

Аз съм старомодна.

Мисля, че мъжът би трябвало да се грижи за мен. Да ме пита дали съм облечена топло или дали не съм не запомнила да хапвам. Да, татко ми постоянно ме питаше. Моят мъж би трябвало да бъде същият.

Аз съм старомодна.

Ако се срещам с даден мъж, значи виждам в него моя предстоящ брачен партньор и татко на децата ми. Да, той е задължен да ми предложи да се оженим, в случай че връзките ни станат в действителност съществени и да ме запознае с родителите си, кучето си и най-хубавия си другар.

Аз съм старомодна.

Смятам, че да сготвям, пера облеклата и гладя ризите на мъжа ми е моя историческа отговорност и виждам в това същинско женско благополучие – да се грижа за своя брачен партньор.

Аз съм старомодна.

Вярвам, че мъжът би трябвало да бъде недодялан, самоуверен и мощен. За да мога аз да бъда нежна слаба страхливка, за която е прелестно да се грижи.И дори в случай че съм мощна, съм длъжна да бъда слаба.

Аз съм старомодна.

Мисля, че би трябвало да бъдем почтени един с различен. Ние сме дружно, затова би трябвало да се почитаме един различен и да почитаме своя избор.

Аз съм старомодна.

Искам да наподобявам добре за него, с цел да оцени и разбере какъв брой съм красива. Затова ще консумирам колкото би трябвало старания, с цел да му харесам.

Аз съм старомодна…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР