Аз съм силно обезпокоен от това, което казва президентът Румен

...
Аз съм силно обезпокоен от това, което казва президентът Румен
Коментари Харесай

Ненчев: Радев не ми прилича на обединител на нацията

" Аз съм мощно смутен от това, което споделя президентът Румен Радев, тъй като не ми наподобява на обединител на нацията човек, който заобикаля истината. Този човек е променчив. Няма логичност в държанието и метода му на мислене и държанието му ”, съобщи пред Нова тв някогашният министър на защитата Николай Ненчев.

" Има рамково съглашение, което разрешава при нужда да се подписа контракт без да се афишира социална поръчка ”, разкри още Ненчев.

Коментарът му пристигна след изявление на президента Румен Радев, който през вчерашния ден бе разпитан като очевидец по делото против някогашния боен министър за ремонта на изтребителите МиГ 29. Николай Ненчев се снабди с обвинявания няколко дни след президентските избори в качеството си на боен министър в оставка.

Румен Радев беше свикан в качеството си на някогашен пълководец на военновъздушните сили. В правосъдната зала Ненчев и Радев се изправиха един против различен. Между тях застана бойната авиация на България и въпросът Русия или Полша е трябвало да ремонтира самолетите ни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР