Аз съм съпричастен с оградата по границата, моя беше идеята

...
Аз съм съпричастен с оградата по границата, моя беше идеята
Коментари Харесай

В. Симеонов: Незаконното минаване на границата е с помощта на гранични полицаи

Аз съм съпричастен с оградата по границата, моя беше концепцията за построяването ѝ. В едно нещо съм склонен с Елена Йончева - там има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо равнище във властта, на ниско равнище има схеми. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на " Още от деня ".

Симеонов добави, че е получил недоволство от бойци - граничните служители на реда вършат обособени патрули за защита по границата, а бойците ги слагат тук-там, които са с камери.

Гранични служители на реда се настаняват на квартири при свои сътрудници в Средец, това е неправилно. Незаконното прекосяване по границата е благодарение на гранични служители на реда, сподели Валери Симеонов.

Той сподели още, че е бил сюрпризиран от оставката на Димитър Главчев. Всички оставки се съветват, макар че са акт на независимо решение. Не мисля, че по този лек метод би трябвало да се отстраняват хора, които са потвърдили качества. Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на ултиматуми и рекет, съобщи още Валери Симеонов.

Вицепремирът добави, че кадровата промяна на поста ръководител на Народното събрание не е била съгласувана с Патриотите.
 Втори въжен превоз в Банско ще облекчи туристите, счита Валери Симеонов Втори въжен превоз в Банско ще облекчи туристите, счита Валери Симеонов
В Банско да има втори въжен превоз. Такава кардинална сделка беше реализирана през днешния ден след работна среща на вицепремиера Валери Симеонов с представители на инст...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР