Аз съм протестирал много пъти, но никога не съм правил

...
Аз съм протестирал много пъти, но никога не съм правил
Коментари Харесай

След като се опита да пробие кордона с полицаи на парк „Росенец“, Мирчев призовава за мирен протест

„ Аз съм протестирал доста пъти, само че в никакъв случай не съм правил такова нещо! Протестите би трябвало да бъдат мирни! В никакъв случай не би трябвало да се позволява принуждение на митинга и се надява по този начин да продължи “. Това съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев в Народното събрание във връзка митинга на „ Възраждане “, а симпатизанти на партията се пробваха да влязат в постройката на Народното събрание.

Ивайло Мирчев, обаче очевидно е не запомнил акцията, която той и Христо Иванов проведоха на бариерата на парк „ Росенец “ лятото на 2020г. Тогава протестиращи от Демократична България се пробваха да пробият полицейския кордон в опит да доближат до плажа. Те не бяха позволени от жандармерията с претекста, че има политическа демонстрация на Движение за права и свободи и точно да не се стигне до вълнения, които в последна сметка бяха неизбежни. Тогава по чиновниците на Министерство на вътрешните работи летяха и бутилки с минерална вода от последователи на Мирчев.

Демократична България по всяка възможност са претърпели цялостна трансформация на възгледите си, тъй като думите на Мирчев звучат нелогично на фона на дейностите им на парк „ Росенец “, която съгласно редица коментатори беше ПР трик, с цел да може  Христо Иванов да се добере до място в Народното събрание, а през днешния ден освен е народен представител, само че и част от ръководещите.

По всичко проличава, че от Демократична България са не запомнили подвизите си единствено преди година, откакто неотдавна съпредседателят на “Демократична България ” Владислав Панев и си пусна селфи с Делян Пеевски,благодарение на което си навлече гнева на симпатизанти в мрежата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР