“Аз съм притеснен от липсата на политическо съдържание, ако видите

...
“Аз съм притеснен от липсата на политическо съдържание, ако видите
Коментари Харесай

Политолог: Липсва политическо съдържание в предизборната кампания


“Аз съм обезпокоен от неналичието на политическо наличие, в случай че видите ще видите, че там се приказват общи неща, мантри и няма нищо, което да задвижи обществото в някаква позитивна посока ”, сподели политологът Димитър Аврамов в предаването “120 минути ”.

Той изясни и за какво липсва енергетиката в акцията на партиите. “Защото България има корупционно поддържана система на държавни монополи в енергетиката, които източват ресурсите на нацията и ги държат в ръцете на политиците ”, сподели Аврамов.

“Смисълът да си политически водач е да можеш да представляваш и да водиш доста хора в една посока. Разделението единствено, с цел да получиш власт е акт на самоизяждане. Липсата на познание води до неестествена ескалация и изкуствени спорове ”, съобщи политологът.

“Аз съм надълбоко уверен, че всички партии са изтощени. Наблюдаваме изтощеност и боязън от електората ”, сподели социологът Андрей Райчев.

“Иван Костов сподели нещо доста значимо - аз гласоподавам за тях (дясното обединение) за финален път. Той споделя, че това обединяване поема леви функционалности ”, изясни той.

“Левицата дотам е умряла, че дясното поема тези функционалности. Левицата освен стремглаво върви надолу, само че се явява и като два субекта. Ако дребната левица влезе ( “Левицата ”) и огромната тази рецесия ще стартира да свършва. Малката левица не е по никакъв начин нова, тъй като там са остарели водачи. Румен Петков и Татяна Дончева са персонални врагове, само че се съюзяват, с цел да спасят левицата ”, добави Райчев.

Повече гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР