Аз съм пораснала в Долен Лозенец на една дълга улица,

...
Аз съм пораснала в Долен Лозенец на една дълга улица,
Коментари Харесай

Кой е фаворитът на Андреа Банда за Световното в Катар?

„ Аз съм пораснала в Долен Лозенец на една дълга улица, на която живеехме единствено две девойки и искаш или не искаш – играеш футбол “ - показа инфлуенсърката Андреа Банда Банда на водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев в предаването „ 100% будни “ по Българска национална телевизия 1. Нещо повече - наложило ѝ се да бъде почитател на ЦСКА, с цел да си няма проблеми с кварталните „ главатари “. Какво споделя красивата и обичана инфлуенсърка за любимеца си на Световното в Катар и футболната легенда – Роналдо, вижте видето.

Тези срещи с футбола на усмихнатата инфлуенсърка напълно няма да са последни. Тя ще има основна роля в предаването „ Трето полувреме “ по Българска национална телевизия по време на Световното състезание по футбол в Катар. „ Работата ми ще е да превеждам от Интернет на футболен език “ – разкри Андреа Банда Банда на Мария Андонова и Стефан А. Щерев.



Заедно с инфлуенсърката в студиото на „ 100% будни “ тази седмица гостува и един от водещите на „ Трето полувреме “ Илиян Енев, който предизвика феновете с въпроса: „ Представяте ли си край Аржентина с Меси и Португалия с Роналдо – лебедовата ария на двамата? “. „ Аз имам два обичани тима на това Световно състезание – Дания и  Нидерландия. Харесват ми тъй като играят нападателен, настъпателен футбол “ – си разреши да показа спортният публицист.

Илиян Енев и Андреа Банда Банда ще се изявяват в предаването „ Трето полувреме “ по Българска национална телевизия преди и след всеки мач от Световното състезание по футбол. Мондиалът ще се състои сред 20 ноември и 18 декември, като ще бъде първият на територията на Близкия изток. Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 ще дават на феновете 34 мача онлайн, а всички останали - още веднъж онлайн и изцяло гратис на онлайн платформата на bntsport.bg. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР