„Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах

...
„Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах
Коментари Харесай

Синът на Ламбо се обяви за единствен наследник

„ Аз съм главният правоприемник на татко ми Стефан Данаилов! Занимавах се известно време с документите по прекачване на парцелите, само че ще се наложи още веднъж да дойда в България, с цел да довърша формалностите. Доста хора ми помагат”.

Това показа Владимир Данаилов извънбрачният наследник на огромния артист Стефан Данаилов, който си отиде на този свят на 27 ноември, дни преди да навърши 77 години, написа Хотарена. Влади е наследник на Данаилов и актрисата Ирен Кривошиева, пишат родните клюкарски издания.

В момента той следва медицина в Америка, където живее от години. През 2014 година Влади се ожени за дългогодишната си другарка – американката Виктория. „ В положителни връзки съм всички с родственици на татко ми. Разбира се, че не се слушам с тях всеки ден, само че се разбираме. Нямам визия какво ще е тяхното завещание и какво въобще ще вземат. А и почтено казано, не ме интересува”, безапелационен е Влади. В момента той си взема изпитите, които отсрочил поради идването си у нас за поклонението на известния си татко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР