“Аз съм оптимист и се надявам да постигнем победата над

...
“Аз съм оптимист и се надявам да постигнем победата над
Коментари Харесай

Емил Ангелов: Ще победим Черноморец 1919

“Аз съм оптимист и се надявам да реализираме успеха над Черноморец 1919. Мач с подобен съперник ще бъде празник за града ни. Това, че изместихме срещата за събота за нас е преимущество, тъй като чакаме повече аудитория да ни поддържа, както го вършат и до този миг нашите правилни почитатели ”.

“Срещу този тим ще сверим часовниците си. Това, че се намираме на 6-ото място не е в действителност за подценяване, само че постигнахме триумфите си с доста работа и себераздаване от състезателите. Нищо не идва безплатно ”.

Това споделиха на днешната обичайната конференция на стадион “Хасково ”, треньорът Емил Ангелов и техническият шеф на клуба Димчо Марков.

От управлението на Хасково 1957 са уверени, че досегашните резултати идват и с положителната съгласуваност и работа на треньори, състезатели и управление. За значимия дуел с Черноморец 1919 (Бс) на терена още веднъж ще забележим излекувания от травма голмайстор на отбора Андрей Атанасов.

Отборът през днешния ден направи подготовка с топка на Ямача. В ранния следобед част от играчите и управлението отпътуват за Чирпан с цел да следят днешния конфликт на ветераните на Хасково 1957 и Локомотив (Пд) от 16 часа.

Дербито на Ютоизтока сред Хасково 1957 и Черноморец 1919 ще се състои в събота от 16 часа на Ямача.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР