Аз съм оптимист, че нашите политици ще проявят разум. Това

...
Аз съм оптимист, че нашите политици ще проявят разум. Това
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: Оптимист съм, че политиците ще проявят разум

" Аз съм оптимист, че нашите политици ще проявят разсъдък ". Това съобщи ПР специалистът Пепи Димитрова в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Всички сме наясно, че ротацията няма да се случи сред 6 и 8 март, само че дружно с хладнокръвието на Борисов, и търпението на някои от другите участници, и до мига, в който Мария Габриел има тази сигурност. Хубава беше репликата на премиера, че тя би трябвало да оглави екип, и в случай че няма убеденост, че този екип може да реализира задачите, които си е начертала, напълно обикновено да бяга от тази отговорност. Сам войнът е войник не е подобаваща позиция за министър председател или която и да е основна работа. Аз виждам много съществено омекотяване на тона, много прагматичност. Ясно е, че решението ще бъде лидерско, само че наподобява, че се върви към някакви основни диалози и нарцисизма е отстъпил ", сподели тя.

" Борисов съобщи, че ПП-ДБ би трябвало да дойдат, да покажат почитание към партията на ГЕРБ и те ще им го дадат. Неговото държание е но кръстника, той продължава да се държи в тази роля, само че той си я е завоювал, тъй като толкоз години при всички клатения той си остана субекта, към който се въртят. На мен по-интересното ми е днешното държание на Нинова, тя се пробва да се качи на сцената. Тя по учебник съблюдава две правила на връзките. Първото е, че истината принадлежи на този, който приказва пръв. Това, което Нинова сподели с трептящ глас, разчувствана за България, то сигурно е било чуто от доста наши съграждани. Второто е, че хората чуват това, което по-скоро припознават като истина. Всички други по-късно са оправдания, пояснения и измислици. Така през днешния ден огромна част от хората чуха, че ние сме върнали нарушители, бежанци, и не чуха всички други пояснения за какво е по този начин. Защото българинът най-вече го е боязън да не се мине. Нинова добре играе на тази струна - по какъв начин ние още веднъж сме прецакани ", счита Димитрова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР