Аз съм обещал на българския народ, че решението трябва да

...
Аз съм обещал на българския народ, че решението трябва да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако президентът е на място, да свика КСНС! Борисов е двойствен

" Аз съм заречен на българския народ, че решението би трябвало да се вземе от българския парламент ", повтори министър председателят и изключи хипотетичната опция да разгласи повдигането на ветото до края на срещата.

" Не, няма хипотетична опция, тъй като аз си държа на думата. Аз съм министър председател на България и когато кажа и обещая на българския народ нещо, аз си съблюдавам думата. Това, което се надявам обаче, е, че в околните дни Народното събрание ще вземе решение по този въпрос. Също имам вяра, че имаме исторически миг сега да можем да запазим всичките си български ползи – неща, които постоянно сме си мечтали ".

Министър-председателят дефинира френското предложение като доста положително и изрази неразбиране от това, че опозицията не може да направи кворум.

" Аз не мога да допускам, че не могат да създадат кворум. Нали бяха доста постоянни, доста мощни, всичко знаят. Втори ден не могат да създадат кворум. Вчера рискуваме 2,6 милиарда… А знаете ли за какво несъмнено не желаят да създадат кворум? Защото ги е боязън, тъй като не могат да изберат дори ръководител на Народното събрание. Тези хора са едни страхливци. Тези хора мислят единствено по какъв начин да манипулират. Ако имат същинска позиция, през днешния ден комисията заседава, в идващите дни може да има отворена полемика, където целият български народ да разбере. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР