Аз съм много доволен от това, което видях на заседанието

...
Аз съм много доволен от това, което видях на заседанието
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Болниците са пълни от страх

Аз съм доста удовлетворен от това, което видях на съвещанието на Министерски съвет. От всички събрани там, най-трезво разсъждаваше министър председателят Борисов, даже по-разумно от професорите. Това, което видях ме обнадежди, че ние ще се оправим с пандемията. Това съобщи доцент Атанас  Мангъров , шеф на Covid отделението в Инфекциозна болница в София в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Имаше разногласия. Аз подкрепям това, че страни, които се затвориха доста по-рано те имат доста по-лоши медицински резултати от нас. Освен това ние сме по-слабо наранени стопански от други страни. Това е една въздушно-капкова зараза, която не може да се бори със затваряне “, безапелационен бе той.

„ Има хора, които са удовлетворени, че ме виждат. Хората, които ме търсят се нуждаят от помощ и остават удовлетворени “, акцентира доцент Мангъров във връзка хората, които го приканиха да си подаде оставката.

„ В Коронавирус отделения лежат хора, които са с по-тежки признаци. Тези, които фактически имат потребност да са в болница в Коронавирус отделението при мен са не повече от 30 души от общо 80. Има такива, които са в лечебните заведения от боязън “, обясни инфекционистът
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР