Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които

...
Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил

Аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил. Това сподели пред публицисти Цветан Цветанов след Националното заседание на ГЕРБ, предаде „ Фокус “.

Цветанов благодари на медиите, че в по-голямата си част отразяват обективно събитията.

Попитан дали в последния месец е провеждал диалози с премиера Борисов, той сподели: „ Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено “.

„ Има просто заявление, което аз съм си подал и трябваше да се насрочи Национално заседание, с цел да може да се гласоподават всички оставки - както моята, по този начин и на госпожа Бъчварова. Да се създадат всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да вземам участие, няма да давам отговор за предизборните щабове и няма да вземам участие в тях. Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се съпоставя “, уточни той.

На въпрос дали е бил „ приготвен “, той отговори: „ Дайте да не си приказваме за приготвен или не. Важното е, че всичко мина много по-цивилизовано, в сравнение с някои са очаквали и би трябвало да ви кажа, че аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил. Тук в залата имам доста другари и им благодаря за всичко, което са създали “.

Попитан по какъв начин ще работи за ГЕРБ като редови член на партията, той сподели: Аз към този момент работя от 17-ти, само че в ГЕРБ и не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант, и всеки един, който желае да гласоподава ".

На въпрос дали има интерес към Неправителствени организации бранша, той отговори: „ Точно по този начин, аз съм в процедура, работя с задоволително положителни адвокати, с цел да подготвим основаването на един център за евроатлантическа активност с разбори и прогнози по тематиката за сигурността “, посочи той. „ Плановете са ми да бъде по-често със фамилията ми, тъй като през тези години отсъствах доста “, сподели още Цветанов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР