Аз съм горд човек, ако не се справя, ще се

...
Аз съм горд човек, ако не се справя, ще се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов съди министър за обида

Аз съм горделив човек, в случай че не се оправя, ще се отдръпва, съобщи известният ваятел, който бе определен за ръководител на 48-ото национално заседание

Вежди Рашидов съди служебния министър Велислав Минеков за думата " мултак ", разгласи новият ръководител на Народното събрание по Би Ти Ви.

" Да, диря правдата от съда. И по този начин би трябвало да е с всеки, който тиражира лъжи. За " мултак " също го осъждам, тъй като той го тиражира ", изясни Рашидов. Само преди няколко месеца - през април, той осъди Минеков за засегнатост.

Известният ваятел изясни и за връзките си с Илия Павлов.

Никога не съм работил и една секунда в " Мултигруп ". Познавам от социализма Илия Павлов и в никакъв случай не ми е направил нищо неприятно. Малко хора знаят, че той работеше в Министерството на културата в студия " Време ". Оттам го познавам. Той за нищо не е съден, а аз от другари не се отхвърлям ", сподели Рашидов.

За новия си пост, за който бе определен в петък, той изясни, че обществото чака решение на своите проблеми, а не на проблемите на политиците.

Рашидов получил над 400 позвънявания и есемеси от другари и сътрудници, които го насърчавали да се съгласи да е ръководител на 48-ото национално заседание. Съпругата му доктор Снежа Бахарова също го насърчила, като му споделила: " Добре стоиш, ще се оправиш ".

На въпрос дали ще слуша Бойко Борисов, Рашидов изясни, че най-лесно се работи с Бойко Борисов. " Тази мантра, че е диктаторът, не е истина. Той е отстъпчив човек, отворен към разговор. Не виждам какво значи да чувам Бойко Борисов. Ще чувам гласа на хората и ще го подсещам непрестанно на депутатите. "

Той се видял с Борисов, който го поздравил, споделил му, че се оправя добре и стои достолепно.

Аз съм горделив човек, в случай че не мога да се оправя, ще се отдръпва, съобщи Рашидов. По думите му му би трябвало малко време, с цел да навлезе в процедурните правила. Той изясни, че ще бъде признат ротационен принцип на ръководство и всички ще имат опция да седнат на председателската естрада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР