Аз съм горд човек, ако не се справя, ще се

...
Аз съм горд човек, ако не се справя, ще се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Аз съм горд човек, ако не мога да се справя, ще се оттегля

Аз съм горделив човек, в случай че не се оправя, ще се отдръпва, съобщи известният ваятел, който бе определен за ръководител на 48-ото национално заседание

Вежди Рашидов съди служебния министър Велислав Минеков за думата „ мултак “, разгласи новият ръководител на Народното събрание по Би Ти Ви.

„ Да, диря правдата от съда. И по този начин би трябвало да е с всеки, който тиражира лъжи. За „ мултак “ също го осъждам, тъй като той го тиражира “, изясни Рашидов. Само преди няколко месеца – през април, той осъди Минеков за засегнатост.

Известният ваятел изясни и за връзките си с Илия Павлов.

Никога не съм работил и една секунда в „ Мултигруп “. Познавам от социализма Илия Павлов и в никакъв случай не ми е направил нищо неприятно. Малко хора знаят, че той работеше в Министерството на културата в студио „ Време “. Оттам го познавам. Той за нищо не е съден, а аз от другари не се отхвърлям “, сподели Рашидов.

За новия си пост, за който бе определен в петък, той изясни, че обществото чака решение на своите проблеми, а не на проблемите на политиците.

Рашидов получил над 400 позвънявания и есемеси от другари и сътрудници, които го насърчавали да се съгласи да е ръководител на 48-ото Народно заседание. Съпругата му доктор Снежа Бахарова също го насърчила, като му споделила: „ Добре стоиш, ще се оправиш “.

На въпрос дали ще слуша Бойко Борисов, Рашидов изясни, че най-лесно се работи с Бойко Борисов. „ Тази мантра, че е диктаторът, не е истина. Той е отстъпчив човек, отворен към разговор. Не виждам какво значи да чувам Бойко Борисов. Ще чувам гласа на хората и ще го подсещам непрестанно на депутатите. “

Той се видял с Борисов, който го поздравил, споделил му, че се оправя добре и стои достолепно.

Аз съм горделив човек, в случай че не мога да се оправя, ще се отдръпва, съобщи Рашидов. По думите му му би трябвало малко време, с цел да навлезе в процедурните правила. Той изясни, че ще бъде признат ротационен принцип на ръководство и всички ще имат опция да седнат на председателската естрада.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР