Аз съм го чувала неколкократно, и то казано с гордост

...
Аз съм го чувала неколкократно, и то казано с гордост
Коментари Харесай

Зартова: Семейството на Пепи-Еврото в прокуратурата продължава да съществува, а липсата на патрона на фамилията не е пречка


" Аз съм го чувала неколкократно, и то казано с горделивост от магистрати: " Аз съм част от това семейство ". То е нещо като масонска ложа.`` Това съобщи някогашният началник на СГП Невена Зартова в подкаста на Инициативата " Правосъдие за всеки ".

По думите й тя е отказала да е част от " фамилията ", макар че я канили, тъй като това означавало взаимозависимост.

" Най-просто казано, влизайки в това по този начин наречено семейство, значи взаимозависимост по всички равнища и взаимозависимост от Петьо Петров. Всякаква взаимозависимост - финансова, взаимозависимост с компромати, които знам, че той е правил: някакви видеа, несъмнено и фотоси са правени в заведението, имам вяра и че на други места членове на " фамилията " са обект на видеозапис. На мен тази взаимозависимост ми се стори страшна. Страшна, тъй като от там няма излизане - има вход, само че няма изход``, добави още тя.

Зартова изясни, че за взаимозависимост се раздават пари. Тя е чувала за 5, 20, 50, 100 хиляди месечно.

" Семейството се грижи за теб, като заплаща, само че изисква: по какъв начин да се вземат решение избрани преписки и какви процесуално следствени дейности да се извършат или да не се извършат, скоростта, с която да се притегли обвинен, по отношение на кого да бъде прекъснато дело... ", посочи Зартова.

``Семейството в прокуратурата продължава да съществува, а неналичието на патрона на семейството не е пречка``, акцентира Зартова.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР