Аз съм ги посрещнал всички на Позитано 20 и ще

...
Аз съм ги посрещнал всички на Позитано 20 и ще
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Изпратил съм двама председатели, ще изпратя и трети

”Аз съм ги посрещнал всички на ”Позитано ” 20 и ще ги изпратя. Изпратил съм двама такива ръководители, ще изпратя и трети ”. „ Хората ще преценяват дали Нинова става за министър председател. В политиката качеството, което не девалвира е предвидимостта. Това съобщи някогашният заместител на Корнелия Нинова, като отхвърли обвиняванията, че бил човек на ГЕРБ и че външен зложелател желае да превземе партията.
" Аз в никакъв случай не съм обичал Корнелия Нинова. Аз съм обичал Българска социалистическа партия. Преди 4 години, Корнелия беше най-подходящият човек, призна Дорев пред Нова телевизия.

Редовият социалист уточни като проблем неналичието на Сергей Станишев в Изпълнителното бюро и Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Аз моята част от уравнението си я взех решение, останах с другарите. Тя остана с Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Румен Овчаров, Бриго Аспарухов ", разяснява измененията в Българска социалистическа партия след избора на Корнелия Нинова за началник на социалистите.

Хората ще преценяват дали Нинова става за министър председател, разяснява още Добрев

Българска социалистическа партия в този момент може да завоюва изборите. Освен това левицата би трябвало да поддържа Румен Радев за втори мандат. „ БСП-арите го обичат същински, косъм не дават да падне от главата му”, сподели Добрев.

По думите на Добрев до момента на Българска социалистическа партия все нещо малко не е достигало, с цел да завоюва изборите. Днес обаче обстановката е радикално друга. „ Днес ГЕРБ е в насипно положение. Новият екип няма късмет да не се оправи със обстановката. Ние сме се били със мощен ГЕРБ, с машина”, разяснява Добрев.

Според Добрев натурален сътрудник на Българска социалистическа партия би могла да бъде Мая Манолова. „ Ако зависеше от мен, нямаше да направя коалиция с Движение за права и свободи. Оттам нататък всички обединения са възможни”, съобщи Добрев.

Добрев разкри, че след изборите за ръководител на Българска социалистическа партия, към този момент има повече време да обърне внимание на децата си, които били пораснали, а той го пропуснал около политиката.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР