Аз съм единственият, който е бил на ръба на импийчмънта.

...
Аз съм единственият, който е бил на ръба на импийчмънта.
Коментари Харесай

Бомба: Първанов призна милионер ли е и попари жестоко Борисов, Радев и Нинова

Аз съм единственият, който е бил на ръба на импийчмънта. Имахме тежки връзки с Борисов. Не е ново това, което се случва сега сред него и Радев. Това съобщи президентът Георги Първанов в изявление за "Неделята на Нова ".

" Толкова съм милиардер, че продължих да пребивавам на 13-ия етаж в Красна поляна . И досега диря запас да си издам книгата. Дянков искаше да стане политик и знае по какъв начин да си прави пиар. Той искаше да нападна някой от огромните ", сподели той.

"Хората приказват, че децата ми са милионери, тъй като медиите пишат много неща. Единият от синовете ми има скромни акции в един хотел, само че акциите са скромни, а задълженията на хотела са милиони. Синовете ми работят в една дребна IT компания. Те не са милионери изрично ", съобщи Първанов.

"Тезата на Движение за права и свободи за оставка на президента е просто морална оценка за държанието и на държавно управление и на президента. Няма по какъв начин страната да продължи да е в този безпорядък и в тази война .

Ако в Народното събрание тази неотстъпчивост ще се позволи, като възелът се разсече, вместо да се развърже. Катастрофата ще е страшна, в случай че няма разговор сред институциите ", съобщи президентът.

" Вероятно ще има рокада на върха . Ако някой желае импийчмънт на Радев, ще го направи още по-голям воин . Пътят към сривът и разрухата на страната е разединението на институциите ", сподели президентът.

"Важно е да обсъдят това, което ни следва - новата вълна от ковид примерно ", добави той.

"Аз съм един от тези, които са прибирали властта. Никога не съм търсил реванш и в този момент няма да го диря от Борисов ", съобщи Първанов.

"Искаше ми се да видя българския президент в действителност да има по-балансирана роля. Не съм запомнил положително изказване на президента Радев. Лесно е да критикуваш сега Борисов и да го тикаш в ъгъла. Не бива да обезоръжаваш съперника, а да му се остави излаз.

" Ако нямаше това искане безусловно да се случи служебното държавно управление с някакъв подтекст, че следва кавга, съгласно мен Борисов щеше да си тръгне . Аз не съм правил нито едно служебно държавно управление ", счита Първанов.

" Първанов посъветва Борисов да укрепи партията си и да остави премиерския пост . "Да излъчи някой различен за министър председател, а в случай че нямат сили за това, дано седнат на аварийна пейка и да си починат. Всеки е жертван рано или късно на отмора. Ако някой желае да се мери с Тодор Живков, объркал е времето ", сподели той.

Първанов разяснява и протичащото се в Българска социалистическа партия и най-много водачът на левицата.

" Не желая да засенчвам триумфа на Нинова, той наподобява величествен, само че считам, че една от аргументите Българска социалистическа партия да загуби на два пъти, откакто е на ръба, е поръчката на Нинова да бъде министър председател . Хората не могат да я възприемат в такава роля. Не всеки може да бъде министър председател ", счита Първанов.

"Тръгнах си от политиката, тъй като това към този момент не е моята политическа ера ", призна той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР