Аз съм един последователен човек, който през годините не си

...
Аз съм един последователен човек, който през годините не си
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Аз съм последователен човек, който през годините не е сменял възгледите си

Аз съм един пореден човек, който през годините не си е сменял възгледите и постоянно е търсил път напред в името на постигането на избраните цели за отбрана на българския народен интерес. Това съобщи водачът на партия „ Възраждане” Костадин Костадинов пред.

„ Поради тази причина, въпреки и постепенно, в последна сметка един от резултатите, които търсехме, е реализиран – ние сме в парламента”, сподели още той.

По думите му социолозите са подценили резултата на „ Възраждане”. „ В Народното събрание няма ръководещи и съпротива. В него има народни представители, които съставляват българския народ. Същото важи за всички. Смятам, че в последна сметка би трябвало да се води съревнование на хрумвания и да се пази българския народен интерес. В Народното събрание всички ние сме равни. Рано или късно опозицията става управляваща”, уточни Костадинов.

„ Ние сме за моментални ограничения за превъзмогване на демографската злополука. Настояваме и за това просветителната система да възпитава независимо мислещи и интелигентни българи, а не аморфна маса без национално самосъзнание”, сподели още той.

Едно от нещата, които от партията желаят е да се отстрани делигирания бюджет. „ На процедура той се трансформира в инструмент за закриване на учебни заведения. В резултат на това стигнахме до обстановка, в която страната насърчава закриване на учебни заведения, за което заплаща на общините, на които закрият такива и то със дотация, която стартира от 200 000 лева.”, разяснява Костадин Костадинов.

Той беше безапелационен, че от партията ще поддържат решенията, които са положителни за България. „ Друг е въпросът дали всичко това, което беше декларирано ще се случи. Защото виждаме, че още от първите дни на новото държавно управление има съмнения сред декларирани заявления и планове и действителни действия”, сподели той. И добави: „ Зеленият документ щеше да е първата задача. Чакаме с огромно неспокойствие момента, в който считат да го вкарат. От първия ден предлагаме да се анулира за всички. Знам, че това ще се случи”.

„ Ние в никакъв случай не сме спазвали рестриктивните мерки. Казвам го най-отговорно от тази висока естрада. Ограниченията са антиконституционни, дискриминационни и противозаконни. Няма по какъв начин да съблюдаваме неприятния закон. Не носим маски на никое място, тъй като няма никакъв смисъл от тях”, сподели водачът на „ Възраждане”.

Той разяснява и наложения мораториум върху цените на тока, парното и водата. „ Това е паническа мярка на едно ръководство, което сега не знае по какъв начин да се оправи с нещо, което в действителност му е било завещано от неговите предшественици”, счита той.

По думите му постоянно, хората, които ръководят, залагат мини. „ Интересното е, че тук мината е заложена от хора, които в действителност са от ръководещия екип, защото за ценовия потрес се приказва от средата на годината”, сподели Костадинов.

„ До огромна степен Народното събрание сега се пробва със законодателна мярка да реши проблем, който е от компетенцията на изпълнителната власт. Това обаче е краткотрайно решение, което може да сътвори много негативи. От всички неприятни решения, това е минимум лошото”, уточни той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР