Аз съм Дани Милев – музикант, китарист, певец, композитор. Известните

...
Аз съм Дани Милев – музикант, китарист, певец, композитор. Известните
Коментари Харесай

Дани Милев във VIP Brother 2017

Аз съм Дани Милев – музикант, китарист, артист, композитор. Известните хора, с които съм работил и работя, доста постоянно ми споделят своите персонални неща, с изключение на професионалните, само че аз съм цялостен гроб. Въпреки че издавам това, което желая да бъде издадено.

Хората към мен споделят, че съм остроумен и компанията ми е приятна. Истината е, че съм имал и сложни моменти. Бил съм на такива места на посетители на страната – заведения, където затварят едни хора. Впоследствие разбрах какво написа в създаването за мен, която докара до това ми посещение – интелигентен, доста остроумен, извънредно рисков. Малко съм хлъзгав, това е истината. 

Аз съм огромен късметлия, имам най-красивата жена на света. Знаеш ли какво ми сподели, когато ѝ предложих първия път да станем гаджета? Каза " Не ". Попитах я за какво – " Защото си доста невисок ", отговори тя. Ох, за какво ми се падна сезонът на любовта?! Когато видя хубава жена, чисто физически, това е самата истина, се запъхтявам, а вътре в Къщата, допускам, ще има доста изкушения. 
 Дани Милев NOVA
Нямам терзания за влизането в Къщата на VIP Brother. Важното е алкохол да има... майтапя се. Дори и да пия, ще се укривам. 

Доста съм отмъстителен, само че никога не съм злопаметен. Не обичам нападателните хора и не мога да кажа, че някой може да ми наложи волята си, колкото и нападателен да е. Все отново мъничък човек като мен е бил на едно място, на което е имало големи други хора – бандити. Научил съм се да върша шах от самун, да върша карти от цигарени кутии, да споделям с почукване по стената... Big Brother, ти в действителност ли виждаш всичко? 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР