„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще

...
„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще
Коментари Харесай

Проф. д-р Григор Горчев: Плевен заслужава да е икономически развит център на Северна България

„ Аз съм човек, без политически опит и съзнавам какъв брой ще ми е мъчно, само че поемам отговорността в името на Плевен и плевенчани. Затова одобрих да съм лидер на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Плевен заслужава да е стопански център на Северна България. Смятам, че с напъните на държавно управление, парламент, локална власт, това може да се реализира. Имаме всички предпоставки за това - автомагистрала „ Хемус”, която ще е подготвена до 2024 година с помощта на държавното управление на Бойко Борисов, обходен път, обособена индустриална зона, две летища и връзката с река Дунав”, сподели проф. доктор Григор Горчев, на среща с представители на Камарата на строителите в града.

„ Ние, претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Плевен сме подготвени да поемем тази отговорност, стига да ни бъде гласувано доверие на 4 април. В листата са включени хора, които не влизат в политиката, с цел да се осъществят, те са се осъществили професионално в своите области към този момент, а да придадат своя опит и да оказват помощ на хората да живеят по-добре”, добави Мирослав Петров, втори в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Плевен.

„ В удостоверение на казаното дотук ще прибавя, че държавното управление на Бойко Борисов е обърнато към Северозапада, като концепцията е да се догони Южна България. Средствата през идващите години ще бъдат ориентирани към три съществени центъра – Плевен, Видин и Ловеч – за стопански напредък и инфраструктура, с цел да има действително развиване на Плевен”, безапелационен бе Александър Николов, претендент за депутат от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили – Плевен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР