Аз съм член на БСП, но съм издигнат от Инициативен

...
Аз съм член на БСП, но съм издигнат от Инициативен
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП за кмет на Разград: Градът е един от лидерите в усвояването на евросредства

„ Аз съм член на Българска социалистическа партия, само че съм повдигнат от Инициативен комитет от 19 бележити персони от Разград. Считам, че кметът е надпартиен и е на всички, не е на нито една партия или формация. Като споделям формация имам поради група от жители “, съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на Разград Добрин Добрев в „ Тази заран “.

Той акцентира, че няма групировки в Разград.

Вижте кои са те

„ Има доста какво да се види в нашия град. Освен че сме известни като футболната столица на България, имаме и доста добре развита индустрия. Разград ресурси своя стопански профил през годините и би могъл да се трансформира в едно прелестно място за доста вложения. Другото, което е значимо в Разград, е културното завещание “, счита Добрев.

Той разяснява и безработицата в града, която е 9,6% и е съвсем двойно над междинните за страната равнища.

„ Единият от проблемите в това отношение е, че имаме доста високо софтуерно произвеждане. Кризата за работна ръка е по взаимна в цяла България. Ние имаме потребност от експерти и от работна ръка и дипломиран личен състав “, добави Добрев.

Утвърдени бяха и кандидатурите за кметове на обитаеми места

„ През последните 30 години Разград не е ръководен от кмет повдигнат или подсилен от Българска социалистическа партия единствено в интервала 2015-2019 година Това беше тежка неточност, която беше позволена. В интервала, в който нямаше кмет на Българска социалистическа партия, развиването на града беше спряло. За тези 30 години доста неща се направиха. Разград е един от водачите в усвояването на европейски средства “, сподели той.

„ Хората бягат поради доста аргументи, неналичието на работа, по-трудно се доближава до Разград. За да се усъвършенства микроклимата и да има вложения, би трябвало да има довеждаща инфраструктура до града. За хората в селата ще заделим повече финансов запас през идващите четири години “, изясни Добрев.

Подадени са към 160 сигнала към екоинспекцията, само че няма превишаване на сероводород

Той разяснява и това, че има дефицит на лекари в АГ отделението на държавната болница в Разград.

„ Липсата на лекари е държавна политика “, сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР