„Аз съм богата с образованието, приятели и каузите, които имам.

...
„Аз съм богата с образованието, приятели и каузите, които имам.
Коментари Харесай

Кристияна Брънзалова: За живота и каузите след "Фермата: Нов свят"

„ Аз съм богата с образованието, другари и идеите, които имам. Не съм финансово заможна, само че пък имам всички останали неограничени възможности”, това съобщи проектант Кристияна Брънзалова, която напусна предаването „ Фермата: Нов свят”.

За „ Тази неделя” тя съобщи, че първо е изгубила надпреварата в мозъка си, а по-късно и физически. По думите ѝ съперникът ѝ е бил по-силен от нея.
Саня Борисова напусна " Фермата: Нов свят " след извънреден женски двубой "Най-трудни ми бяха взаимоотношенията сред хората ", призна актрисата
„ Можех да печеля, само че шанса изигра голяма роля в дуела”, добави още тя.

Брънзалова показа, че във „ Фермата” е срещнала хора, които са със близки до нейните дела и е уверена, че животът е щял да ги събере, даже да не е било предаването.

Признава, че по време на престоя си в Италия открива едни от най-близките си другари, до момента в който във Англия не се е чувствала на място.
Тихомир след „ Фермата ”: За играта, спорта и любовта Участникът от тима на сиромасите показа, че в предаването му е било най-трудно да бъде надалеч от половинката си
Въпреки че не съумя да завоюва огромната премия от риалити формата, Брънзалова има желание да сътвори виртуален указател на постройките с изключителна архитектурна стойност.

В него счита да включи освен паметниците на културата, само че и всяка постройка, която заслужава да бъде забелязана.

Вижте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР