Аз съм български военен летец-пилот от запаса/резерва. Излитал съм над

...
Аз съм български военен летец-пилот от запаса/резерва. Излитал съм над
Коментари Харесай

Военен пилот от резерва отговори на Борисов: Това е най-трудната професия. В България изключението касае една мутра!

Аз съм български боен летец-пилот от запаса/резерва. Излитал съм над 3 000 пъти и имам едно кацане по-малко от излитанията. Това разяснява бойният водач от запаса Борис Палатински

Прекарал съм във въздуха към 1 500 ч. В най-хубавите си години българската военна авиация наброяваше към 350 – 400 водачи. За съществуването си, живота си, изпълнявайки войнския си дълг, са отдали над 770 водачи, щурмани и други летци и парашутисти. Сиреч над 200%, над два пъти повече са жертвите в сравнение с е бил персоналният ѝ състав в най-хубавите си кадрови години.

Най-обичаните български войни – опълчението от Руско-турската война са почнали войната в състав от към 7 400 души. От тях умират за България 3456-ма или към 50% - съвсем половината.

С другите страни и нации е същото. Когато обстоятелствата приказват, шапките се смъкват. Всички знаят, всички са единомислещи – ТОВА Е НАЙ-ТРУДНАТА и УВАЖАВАНА ПРОФЕСИЯ!
Но единственото предписание без изключение е, че няма предписание без изключения. В България това изключение касае една българска мУтРа!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР