Аз съм Антон Стефанов. Журналист съм. Честен журналист. Правил съм

...
Аз съм Антон Стефанов. Журналист съм. Честен журналист. Правил съм
Коментари Харесай

Антон Стефанов във VIP Brother 2017

Аз съм Антон Стефанов . Журналист съм. Честен публицист. Правил съм изявленията с всички огромни звезди на България. С всички до един. И в действителност, когато идват при мен, те в действителност се усещат като при някой поп и се изповядват. Интервюта са ми давали цар Симеон II, президентът Петър Стоянов, Лили Иванова, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Никола Анастасов... Чувствам се горделив, тъй като съумях да ги накарам да се изповядат и да кажат неща, които в никакъв случай до този миг не бяха казвали. 

В къщата си ме посрещна Емил Димитров и няма да не помни, че с огромно терзание му зададох един въпрос – " Носи се слух, че сте болен от СПИН. " И той ми направи доста огромен комплимент: " А, това е въпросът, който Опра Уинфри зададе на Майкъл Джексън! "... Е, аз се почувствах като Опра Уинфри. 

Знам много секрети на известните персони в България, доста от тях съм запазил за себе си. Често съм се шегувал, че в случай че един ден направя жълт вестник, той ще е по-скандален в сравнение с всички жълти вестници вкупом, които излизат. 
 Антон Стефанов NOVA
Споделям любовните истории на звездите, само че както нормално се получава в този живот, положителните теоретици са неприятни практици. Не съм изживял онази огромна, пламенна, споделена обич. Плакал съм от обич, търсил съм любовта, желал съм я, само че сякаш не е било писано да ми се случи.

Винаги, когато са ми казвали " Време ти е да влизаш в Къщата ", аз съм повтарял: " Не, това в никакъв случай няма да ми се случи. " И в този момент може би мнозина ще ме одобряват като низък, замърсен измамник. Човек се трансформира и въпреки всичко узрява един ден да влезе във VIP Brother. Аз ще бъда диктатор за доста от Съквартирантите. Голям звяр съм от време на време, това сигурно ще е проблем в Къщата. Съмнявам се, че ще съумея да се овладея. Понякога съм доста нервозен, доста раздразним. Не единствено че крещя, напряко викам от време на време. Дразнят ме мърлявите хора, нервират ме хора, които не са подредени, тъй че пригответе си парцалите!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР