Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките

...
Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките
Коментари Харесай

Нинова: Няма да наливаме пари, ще ги даваме само ако има ефект от разходите!

Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в региона на политиките - по този начин отговори Корнелия Нинова на въпрос пред Дарик желае ли да бъде министър-председател.

Ако управляваше Българска социалистическа партия, щеше да е друго: финансирането да върви с смяна в моделите, безапелационна бе Нинова. Не просто наливане на пари, а предоставяне на пари с резултат, който да стигне до хората, добави тя.

Нинова подлага на критика да вземем за пример измененията в локалните налози за колите и уточни, че е посъветвала кметовете на Българска социалистическа партия да се придържат към най-ниските ставки за налозите.

Председателят на Българска социалистическа партия разяснява настояването на прокуратурата за снемането на депутатския имунитет на Елена Йончева, като назова странни обвиняванията за пране на пари. Според Нинова, Йончева разполага с документи, които водят до заключения за корупция, свързани с трасето на пътя, където стана злополуката край Своге и попита за какво управляващите са проспали тази цялата документи.

Нинова попита по какъв начин строители ще попречат на депутати от Българска социалистическа партия да влизат в Народно събрание, откакто социалистическата партия изиска инспекции за строителството на пътища, против което се оповестили от Строителната камара.

От Камарата се заканиха да провеждат "граждански митинги " след 18 ноември, като не разрешат на депутати, които уронват престижа на сектора, да влязат в постройката на Народното събрание.

На въпроса към Нинова дали Елена Йончева да бъде номинирана за евродепутат, Нинова сподели, че е рано за сходен диалог.

Лидерът на Българска социалистическа партия още веднъж отхвърли Пакта за миграция на Организация на обединените нации, защото в него имало текстове, които изрично не могат да бъдат признати. И даде образец със заложеното в документа, съгласно което се изравнявали статутите на имигрантите, бягащи от войни, и на икономическите имигранти.

По-рано по Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов попита какво е отношението на Нинова към евродепутатите от Българска социалистическа партия, които били подкрепили миграционния пакт.

До края на годината ще тръгне и малкия екран на Българска социалистическа партия даде обещание Нинова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР