Аз с много мъки едва получих инвалидна пенсия, която е

...
Аз с много мъки едва получих инвалидна пенсия, която е
Коментари Харесай

Ще остане в историята на родното кино с емблематична роля във Вчера, днес е на инвалидна пенсия

" Аз с доста страдания едвам получих инвалидна пенсия, която е от 600 лева Заплаших страната със съд в Страсбург, само че по различен метод не става. Заболяването ми прогресира, само че се опитваме да го забавим доколкото можем. Човек и добре да живее отново умира. В момента нищо не ми липсва. "

Това показа през сълзи артистът Георги Стайков, който страда от прогресивна множествена склероза. Направи го в ефира на " Тази събота и неделя " по bTV.

" Каквото и да става, не падам духом. Ако това стане, за жалост съм пасажер. Надеждата умира последна. Това мога да го кажа и на латински език - показа той. - Владея 18 езици, като сега изучавам и турски. Продължавам развиването си в някои направления и не имам намерение да спра. "

" Приемам го като един от многото ми филми. Не ми е обичан на мен, само че е станал подобен на българската аудитория и до през днешния ден го въртят доста. За 5-6 години сумата, която получих от това е 723 лева При други неща е друго, само че това са правата в България ", разяснява артистът за кино лентата " Вчера ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР