Аз продължавам да питам лидерите на ПП-ДБ знаят ли какви

...
Аз продължавам да питам лидерите на ПП-ДБ знаят ли какви
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Борис Бонев търси подкрепа само от "Възраждане" и Ваня Григорова

Аз не преставам да запитвам водачите на ПП-ДБ знаят ли какви ги прави Борис Бонев? Знаят ли, че се договаря с Ваня Григорова за поддръжка. Ваня Григорова има някаква политическа тежка амнезия. Как до преди изборите приказваш едно, а след изборите забравяш всичко, което си споделил и търсиш поддръжка от хората, против които си приказвал с блестящо отричане. Все още нямаме отговор какво се случва в София. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев по Българска национална телевизия.
 
Твърде доста се приказва за избор на ръководител на СОС. Той управлява съвещанията. Важното е не е кой ще е ръководителят, а какво ще е болшинството в Столичния общински съвет, разясни той. София не е образователна кола. Проблемът е по-сериозен и е на база полезности. Ще работят ли дружно с " Възраждане ”. Трябва да е ясно кой ще ръководи София. С плаващи болшинства не може. Преди четири години ние бяхме в същата обстановка. Когато разчиташ на плаващо болшинство не можеш да приемеш значими решения. Демокрацията изисква старания. Не може като детска игра да се приема ръководството на най-големия град в България, посочи някогашният ръководител на СОС.
 
Управлението на града е нещо доста съответно. Ние сме домоуправителят на София. Преференциите, които е събрал Борис Бонев не са задоволителни, Очевидно столичани не желаят те да ръководят сами, сподели Георги Георгиев. Ние бяхме обект на закани. Днес чухме, че е било декларирано, че в случай че не се поддържа Васил Терзиев, държавното управление ще падне, уточни общинският консултант от ГЕРБ. Търсенето на поддръжка от " Възраждане ” и Ваня Григорова е необяснима политическа полигамия. Тези хора би трябвало да обяснят на хората по кое време са откровени. Това няма да е мъдрост, а фарс, счита той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР