``Аз понеже не съм министър на вътрешните работи, ще направя

...
``Аз понеже не съм министър на вътрешните работи, ще направя
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов за случая с проф. Минеков: Този път не намериха клошар, а сърбин

``Аз тъй като не съм министър на вътрешните работи, ще направя няколко смели догатки. Първо - не откриха клошар в границите на два часа, когато изтипосаха този презрян министър на вътрешните работи. Клошар, на който да подмятат запалването на колата, естествено с цел да няма нищо общо с гражданската съвест на професор Минеков. За това откриха сърбин. Това, което очаквам през днешния ден, до края на деня да разгласят, че този сърбин в действителност е човек на Цветан Василев, и евентуално става въпрос за терористичен или различен акт, и това няма нищо общо с професор Минеков``, това съобщи адв. Николай Хаджигенов в предаването ``ЕвроДикоФ`` предавано по ТВ Евроком във връзка запалената кола на проф. Велислав Минеков.

``От Министерство на правораздаването и от това на вътрешните работи струи разсъдък в небивали мащаби. Иначе нещата са ясни. Жалкият е сърбин е просто жертва с тази нещастна ``Алфа``, която евентуално е по-стара от мен, тъй че става въпрос за нещо напълно друго. Това е акт за заплашване против професор Минеков и това не е за първи път``, съобщи още адв. Хаджигенов.

``Той не е давал публичност на предходните случаи, само че не е за първи път. Вероятно няма и да е за финален път и в този момент в случай че би трябвало да допускаме до безспир, той всякога загатва един по-известен от него ваятел. Освен, че ``яде`` властта, ГЕРБ, държавното управление, Бойко, ``яде`` и един доста по-известен ваятел. При това го яде фактологично, с документи, въпреки че с помощта на другия ваятел успяхме да научим разбирането му за пазарна стопанска система, т.е. до момента в който си на власт си купуваш нещо доста по-евтино, в сравнение с костват в действителност``, направи съмнение юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР