“Аз подозирам, че авторите на скандала не са очаквали, че

...
“Аз подозирам, че авторите на скандала не са очаквали, че
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Махането на машинния вот мобилизира електората н...

“Аз допускам, че създателите на абсурда не са очаквали, че ще реализиран автогол ”, уточни още Симеонов, разяснявайки първите резултати от социологическите организации в ефира на NOVA. 

 

Васил Терзиев с безапелационна преднина отива на балотаж с Ваня Григорова в София. Ваня Григорова съумя да изпревари претендентът на ГЕРБ Антон Хекимян и ще се изправи лице в лице с номинацията на ПП-ДБ-СС в столицата. Възможни са обаче обрати, защото разликата сред втория и третия е в границите на статистическата неточност

 

 

“Прави ни усещане, че имаме по-ниска интензивност, може би с изключение във Варна, където имаме по-висока интензивност. Там също има огромна конспирация. Тази висока интензивност може да е резултат от анти-Портних интензивност ", разяснява социологът от " Тренд " Ивелина Славкова

" В огромните градове ще има балотажи. В София би трябвало да изчакаме паралелното броене, с цел да знаем кой е на второ място - Григорова или Хекимян ", уточни още тя.

" В Пловдив имаме по-голяма разлика сред претендентите на ГЕРБ и ПП-ДБ.

В Русе остарелия кмет съумява да резервира своята лидерска позиция, само че евентуално ще отиде на втори тур.

В Плевен виждаме забавни резултати - сред претендент на ГЕРБ и сегашния кмет Георг Спартански ", изясни още тя данните на организацията. 

Бургас, Стара Загора, Перник - това са градовете, в които евентуално има определен кмет на първи тур.

Много шарени са и общинските препоръки, уточни Славкова. 

“България е разграничена в избора си ”, счита тя. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР