Аз подадох заявление за освобождаване„Не е вярно, че Корнелия Нинова

...
Аз подадох заявление за освобождаване„Не е вярно, че Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Не е вярно, че Корнелия Нинова ме е уволнила

Аз подадох заявление за освобождение

„ Не е правилно, че Корнелия Нинова ме е уволнила. Аз подадох заявление за освобождение “. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по Даниела Везиева, някогашен консултант на също към този момент някогашния стопански министър Корнелия Нинова. По думите ѝ се разделили напълно обикновено.

В предаването "Тази заран " Нинова сподели, че след инспекция през февруари е открила "връзки, нарушавания на законодателството и частни ползи, които източват държавни сдружения ". Тя намеси и името на Александър Манолев в търговията с оръжия.

Бившият зам.-министър на стопанската система във втория кабинет на Бойко Борисов като притежател на частна компания представял страната ни при покупко-продажби с Египет. Заради всичко това тя уволнила някогашния шеф на "Кинтекс " Александър Михайлов, шефа на борда на ВМЗ - Сопот Никола Стоянов, както и съветника си Даниела Везиева.

„ Александър Манолев беше част от оръжейния бизнес, който имаше щандове в Египет. Той има частен бизнес и работи с него “, изясни Везиева.

„ В този отрасъл работят доста хора. Всяко едно такова говорене редуцира работни места и затваря пазари. Ако концепцията на политика госпожа Нинова е тази, то се оправя прелестно “, сподели още тя.

„ Г-жа Нинова не за първи път прави внушения във връзка с мен. Преди известно време беше споделила, че аз в края на януари съм подписала контракт в качеството си на длъжностен министър. Няма по какъв начин това да се случи. тогава взех решение, че това е някаква неточност “, сподели Даниела Везиева.

Тя съобщи, че недоумява за какво Корнелия Нинова е стартирала по този метод своята акция. По думите ѝ Нинова от самото начало „ е биела сектора “, който има хиляди работни места.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР