Аз от три години говоря, че с Корнелия Нинова ние

...
Аз от три години говоря, че с Корнелия Нинова ние
Коментари Харесай

Овчаров: С Нинова БСП няма да има по-добри резултати, защото загуби доверието

" Аз от три години приказвам, че с Корнелия Нинова ние по-добри резултати няма да получим, тъй като Българска социалистическа партия загуби доверието на гласоподавателя. Това доверие не се възвръща, ей по този начин, напук, " аз желая да заставам ", съобщи Овчаров по.

По думите му " няма подобен ангел избавител ", който да извади Българска социалистическа партия от рецесията, само че " още една вътрешнопартийна кланица, като тази от 2020 година, в действителност ще унищожи Българска социалистическа партия, а тъжното е, че без Българска социалистическа партия няма опция ", добави той.

" Българска социалистическа партия не е убита, само че би трябвало да тръгнем към консолидация - консолидация на партията, на левицата и на всички леви и патриотично мислещи ", даде рецептата членът на Националния съвет на партията. По думите му настоящето управление би трябвало да обезпечи " управляем проведен преход към ново управление, а не вътрешнопаритйна кланица ". На последния пленум обаче социалистите изключиха от партията още 30 социалисти.

Овчаров напомни, че под управлението на Нинова на локалните избори Българска социалистическа партия е изгубила 140 000 гласа, което е с 38% по-малко от преди, има 240 съветници по-малко и не е спечелила редица огромни градове. Според Овчаров формулата е София - претендент, който да сплотява и партийнна организация, която е единна. Изборите в София демонстрираха, че Българска социалистическа партия тук има капацитет, сподели още Румен Овчаров. Един непокътнат човек, ляво насочен, свободно мислещ, подсилен от единна конструкция, добави той. Той не сподели кой да бъде новият водач на Българска социалистическа партия, само че акцентира, че би трябвало да бъде сплотяваща фигура.

Овчаров упрекна още президента, че през днешния ден приказва за опция, а е " индивидът, който поредно убива тази опция 4 години ", засяга Овчаров Българска социалистическа партия. " След втората си година поредно унищожаваше Българска социалистическа партия ", установи Румен Овчаров.

В същото време разяснява последните обвинявания на водача на ПГ на Движение за права и свободи по адрес на президентството и възможна корупция там. " Делян Пеевски да приказва за битка с корупцията е оксиморон, неуместно е ", възмути се Овчаров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР