Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил

...
Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил
Коментари Харесай

Р. Василев не бил заплашван от лидерите на ПП frognews.bg

" Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван. Всичко останало е част от досъдебно произвеждане, по което Софийската районна прокуратура се е самосезирала ", разяснява Василев.

 

Коментарът на отделилия се към този момент народен представител от Политическа партия идват малко, откакто стана ясно, че Асен Василев е бил привикан на разпит в прокуратурата по отношение на следствието, което тече за заканите против Радостин Василев. Пред медиите съпредседателят на Политическа партия съобщи, че не е заплашвал някогашния си съпартиец. 

 

“Най-недоволни са тези, които зад кулисите скрито се пробваха да създадат коалиция зад тила на жителите ", уточни Радостин Василев.

 

Той отхвърли Румен Радев да стои зад решението му да разгласява записа от срещата на Политическа партия.

 

Записът, показан от Радостин Василев, разбуни духовете у нас и докара до остри реакции. Той стана мотив ГЕРБ да замразят договарянията за сформиране на ротационно държавно управление с Политическа партия, а през вчерашния ден и до извънредно остри думи и невиждано държание от страна на президента Румен Радев при връчването на втория изследователски мандат. 

 

Припомняме, че президентът съобщи, че не е оправдано да връчва мандата на Политическа партия и да повери ориста на България в техни ръце, след “публичните признания и торпилирането на българския суверенитет ”. Конституцията обаче го задължава да го направи. Държавният глава също така си разреши да посъветва Политическа партия да върнат мандата несбъднат - изразителност, която съгласно наблюдаващи бе разчетена като невиждано прекрачване на конституционните пълномощия и открита поръчка за желанието му да продължи да ръководи през служебни държавни управления. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР