Аз няма да се спра. И всички депутати да ми

...
Аз няма да се спра. И всички депутати да ми
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Да ми оставите само Тошко Йорданов, аз пак няма да спра -

" Аз няма да се спра. И всички депутати да ми вземете, с изключение на Тошко Йорданов, няма да се спра ", това съобщи шоуменът, притежател на телевизия и водач на партия " ИТН " Слави Трифонов в послание излъчено в познатия му жанр - във фейсбук. Трифонов, който се отхвърли да е народен представител и за последната седмица  от него избягаха шестима депутати, един министър и най-малко двама регионални координатори на " ИТН ". Капката, която преля и поради която напуснаха беше, че Трифонов изтегли министрите си от държавното управление и депутатите му трябваше да гласоподават дружно с Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане " за свалянето на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев (ПП).

" Другата седмица Има Такъв Народ ще съобщи позицията си в Народното събрание с депутатите си, колкото и да са те. Търговията с депутати е унизителна и срамна работа. Показва, че Кирил Петков желае да резервира властта си непременно. Не съм преговарял с никого. Коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма и няма да има. И е невъзможна по принцип. Това няма да промени държанието на някои медии, само че истината е най-големия щит ", сподели Трифонов, облечен в черно, на черен декор. 

Миналата седмица Трифонов твърдеше, че напуща коалиция, тъй като не бил склонен с дейностите на Кирил Петков за договарянията за ветото над Македония. Днес отново се оправда с това: " Френското предложение за пускане на договарянията със С.Македония към този момент е реалност. То изтече в медиите. От него стана ясно, че Кирил Петков е водил друга външна политика от тази на външно министерство. Научавам всичко това от самото предложение ". Трифонов не е удовлетворен, че документа се приказва за българско малцинство. Според водещия, който е музикант по обучение, в Северна Македония нямало българско малцинство, " а има българи ". " Трябвало да стартираме договарянията, а Европейски Съюз и Франция щели да подсигуряват, че Македония след това ще извърши рамковата сделка към нас. Гаранция ще дадат Франция и Европейски Съюз, т.е. гаранция-Франция ", иронизира Трифонов.

Длъжен съм да произнеса думите, които ненавиждам да споделям. Аз нали ви споделих? Тези малоумни внушения за мафия и корупция са нелепи пояснения за малоумността и неспособността на управляването на Кирил Петков. Как да има мафия, когато нямаш власт? Напускайки властта, напущам опцията да бъда мафиот. Мафиот може да бъде единствено Кирил Петков, тъй като има власт. Как да се корумпираш, когато няма от къде да вземаш. Кирил Петков остава във властта.

Нещо персонално към Кирил и Асен. Явно вие сте били в Канада, до момента в който аз съм бил в България и не ме познавате. Аз няма да се спра. И всички депутати да ми вземете, с изключение на Тошко Йорданов, няма да се спра. Какво ще ми вземете? Какво ще вземете на човек, който няма какво да губи? На моя страна е справедливостта, тъй че няма да спра, приключи патетично Трифонов. 



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР