Аз не знам този млад човек откъде си ги измисля

...
Аз не знам този млад човек откъде си ги измисля
Коментари Харесай

На Рашков Балабанов му правел лошо впечатление: Неосведомен млад човек, който си измисля…

„ Аз не знам този младеж от кое място си ги измисля тези неща, които стартира в общественото пространство, само че прави неприятно усещане неговата некомпетентност “.

Това разгласи пред БТВ министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който министър председателят Кирил Петков пробва да пробута за началник на КПКОНПИ.

Вчера депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов разяснява, че Рашков не можел да се оправи с промяната в Министерство на вътрешните работи и нямал храброст да редуцира 7000 души.

„ Освободени от работа са към 2000 души за 6 месеца. Повечето от тях са с надхвърлили с няколко години пенсионната възраст и тук няма никакъв спор. Предстои да бъдат съкратени не повече още 2000 души “, изясни вътрешният министър.

По думите му промяната в 98% е завършена. „ Преструктурирали сме съществени звена в това министерство. Постарали сме се с това да създадем с присъединяване на безусловно всички управителни длъжностни лица в цялата страна “, твърди Рашков.

По думите му КПКОНПИ за него ще е предизвикателство, само че не огромна смяна, тъй като „ в нейната проверяваща конструкция се приближава до всяко проверяващо отделение или работа в нашата страна “.

„ Промяната няма да бъде огромна, тъй като е известно, че аз съм се занимавал с следствие много нескончаем интервал “, означи вътрешният министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР