Аз не знам те как ще забравят червените си линии,

...
Аз не знам те как ще забравят червените си линии,
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Ако четирите партии се разберат, ще има правителство с участието на мафията

" Аз не знам те по какъв начин ще не помнят алените си линии, думите, които си изричаха един на различен. Те имаха по-остра изразителност още преди " ИТН " да изоставен държавното управление. Те си разменяха такива реплики, които не се разменяха и сред опозицията и ръководещите в Народното събрание.

Те се назоваха " мафия " и какво ли не беше. Тоест те в случай че съумеят да се схванат явно ще имат държавно управление с присъединяване на мафията, тъй като " Продължаваме промяната " и изключително Кирил Петков и Асен Василев назоваха Слави Трифонов и неговата партия мафия ", разяснява Захариева.

По думите ѝ държавното управление осем месеца няма стратегия и всички значими решения в този парламент са взети с помощта на опозицията. " За нас този парламент е привършен. За първи път в историята - това е бюджет на опозицията. ГЕРБ не е в изолираност. Това, което приказва някой от " Продължаваме промяната въобще не ме интересува. Всяка събота и неделя ние сме измежду хората и въобще не сме в изолираност ", съобщи Захариева.

На въпрос за закуската в Американското посолство в деня на консултациите при президента, на която стана ясно, че е участвал Даниел Митов, Захариева сподели, че не е била на нея, само че Митов ясно е обяснил и доколкото е схванала става въпрос за протоколна закуска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР